Ring Säkra Utbildningar
Ring Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om fallskydd som e-learning?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

Maila Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om fallskydd som e-learning?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Fallskyddsutbildning när du vill med e-learning

För dig som arbetar på hög höjd eller ansvarar för personer på hög höjd krävs fallskyddsutbildning. Den största fördelen att utbilda sig genom e-learning är att du lär dig i din egna takt på en tid som inte krockar med projekt på arbetsplatsen. Vår rekommendation är att du utbildas i fallskydd vart tredje år.

Utbildningen i grundläggande fallskyddsteori tar cirka 1 timme att genomföra och du kan när som helst pausa, ta en kaffe, logga ut och logga in igen. Du fortsätter alltid utbildningen på samma ställe där du senast avslutade. Utbildningen består av tre kapitel med matnyttig kunskap som avslutas med en utvärdering och ett kunskapsprov där du behöver ha minst 75 % rätt för att bli godkänd.

När du fyllt i utvärderingen gör du provet och får till sist ditt certifikat som bekräftar att du har de teoretiska kunskaper som krävs för att arbeta på hög höjd. Målet med utbildningen är att du som genomfört fallskyddsutbildningen ska vara riskmedveten på arbetsplatsen och ha en ökad förståelse för vilka regler som påverkar höghöjdsarbete. Certifikatet genereras som pdf vid avslutad utbildning.

Anmäl deltagare här

Tackar du ja till ID06 måste deltagaren/na logga in på https://www.id06kompetensdatabas.se/ och ge sitt samtycke innan vi kan registrera kompetensen. Det krävs även att du uppger deltagarens fullständiga perssonnummer: ÅÅÅÅ-DD-MM-XXXX

Bokningsinformation

Priset är 1 500 kr exklusive moms per deltagare
Tidsåtgång är ca 1 h
Vi registrerar kompetenser i ID06
I priset ingår certifikat för grundläggande fallskyddsteori (giltigt i 3 år) och support

Ackrediterad kompetensregistrator 2019 | Säkra Utbildningar

För mer information