ställningsbyggnad 2-9 meter

X

Har du frågor om utbildningen i ställningsbyggnad?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om utbildningen i ställningsbyggnad?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Vi utbildar riskmedvetna ställningsbyggare

Bygger du eller leder ställningsbyggen? Då ska du utbildas hos oss! Under utbildningen får du teoretiska och praktiska kunskaper om montering, nedmontering och ändring av ställning. Gör en intresseanmälan i formuläret nedan så återkommer vi med ett utbildningstillfälle till dig och din personal.

Praktisk information

  • För dig som arbetar eller leder ställningsbygge upp till 9 m
  • Ingen förkunskap krävs
  • Vi kan registrera kompetenser i ID06
  • Utbildningen är ca 3 h lång och innehåller praktik med ställning
  • Efter genomförd och godkänd utbildning erhålls certifikat
  • Vår rekommendation är att ni utbildas i ställningsbyggnad vart tredje år
  • Pris för utbildning; kontakta oss för offert!
Christopher Thornberg

[email protected]

0709-599 299

Intresseanmälan för utbildning i ställningsbyggnad 2-9 m

För tillfället erbjuder vi inga öppna utbildningstillfällen för ställningsbyggnad. Skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig med ett utbildningstillfälle.

Övriga utbildningar inom säkerhet

Nedan finner du vårt utbud av öppna utbildningar i fallskydd, heta arbeten, lift och säkra lyft. Klicka på “Anmälan” för att fälla ner anmälningsformulär. Kontakta oss för att boka ett datum eller en utbildning som inte finns med nedan.

Utbildning

Ort

Datum

Tid

Formulär

Varför utbildning i ställningsbyggnad?

Utbildningen är för dig och din personal som bygger ställningar upp till 9 meter eller leder byggen med ställningar där Arbetsmiljöverkets krav är Allmän utbildning om ställning. Deltagarna får teoretiska och praktiska kunskaper för montering, nedmontering och ändring av ställning.

Varje år sker olyckor på våra arbetsplatser som i värsta fall slutar med dödsfall. Olyckstatistiken har lett till att Arbetsmiljöverket infört krav på utbildning i ställning där kompetensen ska kunna bevisas med giltigt certifikat. Syftet med utbildningen är att alla som kommer i kontakt med byggnad av ställningar ska ha ett riskmedvetet arbetssätt som motverkar eventuella olyckor. Certifikatet som erhålls efter godkänd utbildning visar att deltagarna har fått ökad kunskap om vilka risker som finns med ställningsarbete och vad som kan göras för att arbeta förebyggande.

Utbildningen ger även behörighet för lastkopplare och signalman i enlighet med kunskapskraven för Användning av lyftanordningar och lyftredskap.

När du ändå är här - behövs fler säkra utbildningar?

Vi erbjuder många fler utbildningar, bland annat: