Ring Säkra Utbildningar
Ring Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om om lediga tjänster?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

Maila Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om om lediga tjänster?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Vass utbildare med verksamhetsansvar | 2019-07-22

Säkra Utbildningar söker en utbildare

Välkommen att utvecklas som utbildare med verksamhetsansvar hos oss på Säkra Utbildningar!

Vilka är vi?

I och runtom Skåne hittar du våra utbildare som nu behöver bli fler. Vårt kontor ligger i Malmö och i dagsläget är vi runt 10 anställda.

Vi är en verksamhet som bedriver utbildningar riktade mot bygg– och industrisektorn. Våra mest efterfrågade utbildningar är heta arbeten, mobila arbetsplattformar, fallskydd, säkra lyft, truck och ställningsbyggnad upp till 9 meter. Säkra Utbildningar är en del av Eldupphör AB som grundades 2010.

Vi är en platt organisation där varje anställd arbetar med frihet under eget ansvar. Dina kollegor är drivna administratörer och utbildare med glimten i ögat. Vi har alltid nära till skratt och vår arbetsplats har högt i tak (även bokstavligt talat).

Vem är du?

Vi söker dig som är en karismatisk utbildare som kan fånga en publik när det är fredag eftermiddag. Du är även duktig på att sy ihop utbildningslösningar åt kunder samtidigt som du har erfarenhet av verksamhetsansvar så som bemanning och långsiktig planering.

Du är driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar för såväl dig själv som andra. Vi fäster enormt stor vikt vid personlighet, känsla för service, utstrålning, förmåga att fånga lyssnare, skapa förtroende inför en grupp, förmåga att knyta kontakter, pondus, humor och positiv energi.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Samordna utbildningar och konsultera på förfrågan
  • Utbilda inom våra mest efterfrågade utbildningar
  • Utveckla produkter och tjänster
  • Ha regelbunden kontakt med våra kunder och kartlägga deras behov
Krav
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande

Om du har erfarenhet av andra nära relaterade utbildningar är detta meriterande. Exempel på nära relaterade utbildningar är arbete på väg, BAS P/U och brandfarlig vara.

Välkommen med din ansökan

Christopher Thornberg
[email protected]
0709 599 299