Om oss - Säkra utbildningar
X

Har du frågor om oss?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om oss?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Säkra Utbildningar - en del av Eldupphör

Under 2017 började en idé växa fram om att utöka verksamheten Eldupphör med utbildningar inom fler områden. Eldupphör arbetar främst med utbildningar, tjänster och produkter inom brandskydd, hjärt-lungräddning och systematiskt brandskyddsarbete. Här fokuserar vi istället på utbildningar inom bland annat fallskydd, heta arbeten, lift och säkra lyft. Vi har vår bas i Malmö men arbetar rikstäckande. Om du vill veta mer om vårt utbud på Eldupphör kan du gå in på hemsidan. Annars, stanna kvar här och klicka runt!

Planerna om att utöka Eldupphör har vuxit från en idé till ett resultat – Säkra Utbildningar. Här samlar vi utbildningar till dig som behöver en eller flera kompetenser inom byggsektorn. Tack vare vår långa erfarenhet inom utbildning och kunniga personal har vi haft möjligheten att rivstarta och erbjuda många öppna utbildningstillfällen med hög kvalité. Vi hoppas att du är nöjd! Du kan alltid kontakta oss om du saknar en utbildning i vårt utbud eller har några andra frågor.

Målet med våra utbildningar är att höja medvetenheten om vilka risker som finns i din arbetsmiljö och minska antalet olyckor på arbetsplatser. Samtidigt ska du som kund kunna kombinera olika kurser för att spendera tiden så effektivt som möjligt och uppnå de kompetenser som behövs. Varmt välkommen till oss!
Frågor? Skriv ett meddelande till oss så återkommer vi så fort som möjligt.