Ring Säkra Utbildningar
Ring Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om liftutbildning som e-learning?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

Maila Säkra Utbildningar
X

Har du frågor om liftutbildning som e-learning?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Liftutbildning när du vill med e-learning

För dig som ska använda lift eller planera arbete med mobila arbetsplattformar krävs liftutbildning. Med vår e-learning får du som deltagare friheten att lära dig i din egna takt. E-learningen består av bilder, filmer och kunskapsfrågor mellan varje kapitel. Innan du får ditt certifikat görs det obligatoriska slutprovet och praktik med lift.

Liftutbildningen baseras på de lagar och förordningar som behandlar arbete med lift. Du får kunskap om när de vanligaste lifttyperna saxlift och bomlift ska användas och hur de är uppbyggda. Du får öva praktiskt med lift och får en genomgång av säker hantering och användning av fallskydd i lift.

Anmäl deltagare till liftutbildning som e-learning här

Bokningsinformation

Priset är 1 950 kr exklusive moms per deltagare
Vi registrerar kompetenser i ID06
I priset ingår certifikat för behörigheterna A1, A3, B1 och B3 (giltigt i 5 år)

För mer information

Frågor och svar om e-learningen i lift

Hur mycket kostar det?

Priset per deltagare är 1 950 kr per person exklusive moms.Hur går det till?

De uppgifter vi behöver för att kunna registrera dig är namn, mail-adress och personnummer. Efter att du anmält dig i formuläret skapas ett konto till dig i vår plattform och ett mail med inloggningsuppgifter skickas ut. Du loggar därefter in i plattformen och följer instruktionerna.

Det sista steget i e-learningen är att göra ett kunskapsprov, därefter bokas praktiken in på en tid som passar dig. Vi håller till i Malmö där vi har tillgång till olika typer av mobila arbetsplattformar som du får öva på, alternativt åker vi ut till din arbetsplats. När praktiken är godkänd blir du certifierad liftanvändare med behörigheterna A1, A3, B1 och B3. Certifikatet är giltigt i 5 år.Hur lång tid tar e-learningen att genomföra?

Utbildningen tar olika lång tid beroende på förkunskap och datorvana, men räkna med ungefär 4 timmar exklusive de praktiska momenten.Hur lång tid har jag på mig att genomföra utbildningen?

Ditt konto är aktivt i ett år eller enligt överenskommelse.Hur genomförs praktiken med lift?

Vi kommer överens om en tid som passar dig. Därefter får du en genomgång av praktiskt hantering av lift. Vi håller till i Malmö där vi har tillgång till olika typer av mobila arbetsplattformar som du får öva på, alternativt åker vi ut till din arbetsplats. När praktiken är godkänd blir du certifierad liftanvändare med behörigheterna A1, A3, B1 och B3. Certifikatet är giltigt i 5 år.Vilket språk är utbildningen på?

Utbildningen finns för närvarande på svenska.Hur länge är certifikatet giltigt?

Certifikatet är giltigt i 5 år.Ingår support?

Självklart ingår kostnadsfri support! Du når oss via mail på [email protected] eller via telefon på 072 179 99 95. Vardagar mellan 09:00 – 16:00 svarar vi omgående.Hur hanterar ni personuppgifter?

Personuppgifterna samlas i vår plattform där de sparas så länge du som kund önskar. Det kan vara bra att spara uppgifter under en längre period då deltagarna har tillgång till sitt intyg och en sammanfattning av utbildningen i plattformen. Som tumregel är deltagarnas konto aktivt under ett år eller enligt överenskommelse.

Anledningen till att vi samlar in personuppgifter, som exempelvis personnummer, är för att göra intyget så personligt som möjligt. Vi delar givetvis inte ut eller säljer personuppgifter. Du som kund och deltagare kan när som helst begära ut vilka personuppgifter vi samlat in om dig.