Home - Säkra utbildningar

WELCOME TO ELDUPPHÖR

Steg 1

VI UTBILDAR I HETA ARBETEN

Slide One - copy

UTBILDNING I HLR OCH FÖRSTA HJÄLPEN

Slide One - copy - copy

BRANDSKYDDSUTBILDNING

previous arrow
next arrow
X

Har du frågor om oss?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om oss?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Popular education and services

Eldupphör's work

Eldupphör grundades 2010 av brandmännen Andreas Wirdemo och Christopher Thornberg. Visionen var att sprida kunskap om brandskydd, första hjälpen och heta arbeten. Sedan uppstarten har tusentals hetarbetare tagit sina certifikat och verksamheter har fått värdefull kunskap om brandskydd och första hjälpen. Med andra ord – visionen blev verklighet och dagligen hålls utbildningar som bidrar till en lite säkrare värld.

Alla instruktörer är brandmän eller brandskyddsledare som gör varje utbildning unik. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Vi håller utbildningar i Skåne och Halland men är alltid flexibla när det kommer till tid och plats.

Varmt välkommen!

“Eldupphör's work is affordable, easy to understand, inspiring and professional.“

Marie-Louise Ek, Rektor Malmö Montessoriskola

News

Nedan kan du läsa det senaste om oss och våra utbildningar och tjänster. Läs alla nyheter här.


Vad är säkra lyft?


Det finns flera risker vid kranlyft, bland annat kan olyckor lätt hända när felaktig lyftanordning eller lyftredskap används. Lasten kan även vara felaktigt kopplad vilket gör att den tippar eller snurrar. Därför syftar Säkra lyft på tekniker för att minimera risker vid lyft av tunga föremål eller materialVad är heta arbeten?


Vad är heta arbeten? Heta arbeten är arbete med gnistbildande eller värmealstrande maskiner och verktyg. Heta arbeten är exempelvis arbete med svetsning, lödning, kapning med rondell, uppvärmning med varmluftspistol eller lägger tätskikt på tak med el eller gasol.

More news